Fast rabatt på Alepposåpen til PEF sine medlemmer

Fast rabatt på Alepposåpen til PEF sine medlemmer

PEF sine medlemmer får fast rabatt på AlepposåpeMange av brukerne av Alepposåpe lever med hudplager som psoriasis eller eksem. Mange av de er også medlem i PEF (Psoriasis- og eksemforbundet).

"Vi har hatt et godt samarbeid i flere år, og nå som vi har startet egen nettbutikk skulle det bare mangle at PEF sine medlemmer får fast lav pris på våre produkter. Derfor gir vi fast 25% rabatt til medmmer av PEF." sier Marianne, gründeren av Aleppo Import AS.

Her kan du lese mer om PEF og melde deg inn.

Hva er PEF?

PEF er en interesseorganisasjon for deg som har psoriasis, atopisk eksem, hidradenitis suppurativa (HS), kronisk urtikaria og andre hudsykdommer og psoriasisartritt. Som medlem får du ulike fordeler, som en rekke gode rabatter, tilbud om kurs og seminarer, medlemsbladet Hud & Helse og et nettverk du kan benytte deg av.

PEF har ulike diagnoseutvalg som følger med på hva som skjer av nyheter og forskning på diagnosene vi jobber for. For dem er det viktig å gi medlemmene og allmennheten kvalitetssikret informasjon om «diagnosene». Du kan finne mye nyttig og bra når du søker på Google og internett, men det er dessverre en del «fake news» der ute. På PEF sin hjemmeside kan du være sikker på at all informasjon er kvalitetssikret av helsepersonell, forskere og fagfolk.

PEF har et nettverk av fylkes- og lokallag og likepersoner over hele Norge, slik at medlemmene våre kan treffe andre med samme sykdom.

Hvorfor fungerer Alepposåpen så bra på hudsykommer?

Alepposåpen er uten fargestoffer, syntetiske dufter, konserveringsmidler, kunstige kjemiske tilsetningsstoffer eller dyrefett. Den inneholder utelukkende oliven- og laurbærolje.

Bruk Alepposåpen til hodebunn, ansikt, kropp og intimvask. Du kan vaske på åpne sår, det svir ikke, og du vil kunne oppleve at sårene gror raskere. Alepposåpen fungerer som en oljebehandling for huden din, så ikke vær redd for å massere den inn i huden, og la den virke i minimum 3 minutter på problemhud, da får du best effekt.

Fant løsningen som funket for henne

Heidi B. Ottosen

Heidi Bakken Ottosen har slitt med eksem siden spedbarnsalder. Da hun var 30 år fikk hun også psoriasis over store deler av kroppen. Hun har prøvd ut en rekke behandlingsmetoder uten å finne noe som gav varige resultater, helt til hun i 2013 ble introdusert til Alepposåpen. Siden da har hun vært en fast bruker.

«For meg er Alepposåpen uunnværlig. Til til tider sliter jeg med utslett, skjellforming og åpne sår. Jeg opplever at jeg klarer å holde sykdommen i sjakk med Alepposåpen. Smørebehovet blir også mindre og jeg klør ikke lengre.»

Hun oppfordrer andre i samme situasjon til å bli med i fellesskapet PEF skaper. På den måten kan man lære seg å leve med en sykdom som ofte kan være ganske utfordrende. Dette er på grunn av støtten man får av andre medlemmer og fadderordninger, men også fordi man lærer om nye behandlingsmetoder og kan finne det som passer deg best.

«Jeg er medlem i PEF fordi jeg får nyttig informasjon og er med på kurs med både leger, hudleger og fotpleiere. Jeg får gå på forelesninger og møter likesinnede. Vi har også en del medlemsfordeler som rabatter på Alepposåpen og diverse andre hudprodukter,» sier Heidi.

Her kan du lese mer om PEF og bli medlem.

Her kan du kjøpe