Kvalitetskontroll

En komplett og sikker garanti...

Générale de Cosmétique er til stede i alle ledd - uten unntak - ved Alepposåpens produksjon, hos den lokale bonde til den endelige forpakning.

Ansatte hos Générale de Cosmétique har siden 1980 hatt en anerkjent plass i det profesjonelle såpemarkedet i Aleppo (Syria) og opprettholder usedvanlig privilegerte forbindelser med såpemesterene og i særdeleshet i Jebeili såpefabrikken som var den eldste i Aleppo.

Générale de Cosmétique har fortsatt denne nære, direkte og kontinuerlige tilknytningen,- som gir kunnskap og konkret mulighet til en reell og full kontroll over produktet som tilbys for salg.

Den fortsatte tilstedeværelsen forklares med det faktum at selskapet er fullt integrert i det lukkede såpebedriftsmarkedet av Aleppo. Det begrunnes med ønske om en full og absolutt sikkerhet av høyeste kvalitet for produkter i serien “Alepposåpe."

Alle kontrollene er direkte utført av Générale de Cosmétique sin produksjonssjef i Syria. Disse kontrollene engasjerer Générale de Cosmétique fullt ut.

Utvalg og garanti av råvarene for Alepposåpen: Utvalg av de beste plantematerialer; opprinnelsen til alle råvarene er oss fullstendig kjent.

Kontroll av oljeblandingen i fat/tank: Générale de Cosmétique sin produksjonssjef er fysisk til stede ved såpefabrikken i Aleppo for å direkte sikre seg regularitet, kvalitet samt proporsjoner av olivenoljer og laurbæroljer.

Kontroll av resultatet i fat/tank: Alle fremstilte såper blir systematisk sjekket, ingen såpe overføres til tørking uten validering.

Conditionering i våre egne verksteder i Aleppo: Hver eneste Alepposåpe er nøye sjekket før de blir pakket enkeltvis. Disse to operasjonene utføres manuelt av våre dyktige medarbeidere.

Savon d’Alep® logoen er eid av Générale de Cosmétique, og er forsikring for svært høy såpekvalitet, perfekt kontrollert og at alle indikasjoner (håndverk, komposisjon, faktisk Laurbær innhold, fri for fargestoff, konserveringsmiddel, parfyme og andre tilsetningsstoffer) er garantert av Générale d e Cosmétique.