Marseille såpe Marseillesåpe

Den anvendelige Marseillesåpen!

Hvem kjenner ikke den berømte Marseillesåpen? Den forurenser ikke, tar vare på huden, tøyet og har mange bruksområder. Marseillesåpen er 100% naturlig og biologisk nedbrytbar. ♻️

Dens pH er nøytral, den hydrerer og gir næring til huden takket være det høye innholdet av vegetabilske oljer.

Denne såpen ble satt i produksjon i Sør Frankrike for rundt 500 år siden der det er god tilgang til olivenolje. Marseillesåpen er en anerkjent, eldgammel og tradisjonsrik såpe.
Marseillesåpen består av 72 % vegetabilske oljer og inneholder ingen kunstige tilsetninger, fargestoffer eller parfyme og er god for alle hudtyper, spesielt sensitiv.
Marseillesåpen er en allsidig såpe og kan brukes til ansikt, kropp, sjampo, intimsåpe og barbersåpe.
TIL KLESVASK 
Marseillesåpe er det ideelle naturproduktet for klesvask. 100% av naturlig opprinnelse, denne såpen forurenser ikke vannet og er trygg for miljøet.
MAKEUP BØRSTER OG SVAMPER
Marseillesåpe er ved sin avfettende kraft ideell for dyp rengjøring og fjerning av rester av foundation og pudder. Den skånsomme formelen tillater regelmessig vedlikehold uten å skade de sarte bustene på børstene.
-
TIL ANSIKT
Marseillesåpen egner seg veldig godt til å vaske ansiktet. Marseillesåpen er mild og hypoallergen. Den kan enkelt erstatte dusjsåpen eller klassisk rengjøringsmiddel. Bare skum litt Marseillesåpe i hendene med vann, vask ansiktet og skyll av. I motsetning til industrisåpe, irriterer den ikke huden. Marseillesåpen anbefales også for den sensitive huden til babyer. Visste du også at Marseillesåpen kan brukes som tannkrem for å behandle tannkjøttet? Marseillesåpe har etablert seg som et essensielt produkt for badet.
-
MARSEILLESÅPE FOR FET OG AKNE UTSATT HUD
For de som lider av fet og/eller akne-utsatt hud, kan Marseillesåpen være den ideelle naturlige og økonomiske løsningen. Hvis du har fet hud, kan du følge et lite daglig toalettritual med Marseillesåpe. Såp inn og masser godt før du skyller av. Dens fordel er at den regulerer produksjonen av talg.
-
BARBERSÅPE
Fukt en barberkost og skum den opp, Påfør den på skjegget og barber deg som vanlig. 
For damer; Fukt en vaskerose/svamp og påfør skummet på dine legger og barber som vanlig.
-
TANNKREM
Naturlig, skånsom og rensende, - den er anerkjent for sine antiseptiske og helbredende egenskaper som bidrar til å styrke tannkjøttet og eliminere tannstein. Fukt tannbørsten og gni den på en såpeterning fra Marseille, og skyll deretter tennene som vanlig. For de som har litt problemer med smaken, kan du også blande 2 ss vann med 20g Marseillesåpespon og tilsette 2 dråper peppermynteolje til dette.
-
RENGJØR FRUKT OG GRØNNSAKER 
Det anbefales alltid å vaske frukt og grønnsaker godt før du tilbereder dem, spesielt når de ikke er fra økologisk landbruk. For å fjerne matvoks og kjemikalierester, børst dem med litt Marseillesåpe.
-
TIL KJØKKENET OG BADET
Såp inn en kjøkkensvamp og bruk den til å vaske badekar, vasken eller oppvasken. Perfekt å ha på kjøkkenbenken til både håndvask og oppvask.
-
Såpebetegnelsen Marseille er ikke et registrert varemerke, alle kan bruke det og lage såpe som heter Marseillesåpe Så pass deg for alle etterligninger på markedet. Ekte Marseillesåpe skal inneholde 72 % olje, utelukkende vegetabilske oljer (oliven, kokos, palmeolje). 
 
#biologisknedbrytbar #nedbrytbar #miljøbevisst #tenkmiljø #klesvask #håndvask #økonomisk #barberskum #barbering #akne #sensitivhud #tørrhud 
-
Regulerer talgproduksjonen
Dyprenser porene i huden
Allergenfri
Rebalanserer hudens pH
Fukter huden naturlig
Lindrer bleieutslett hos babyer
Skånsom peeling (hammam, spa, etc.)
Antibakteriell