Fascinert og lykkelig over å ha funnet et så naturlig kvalitetsprodukt!

Jeg ønsker å gi tilbakemelding over hvor fornøyd jeg er med denne historiske såpen! Jeg fortalte deg tidligere, før bruk av Alepposåpen at jeg ikke hadde problemhud, men det viser seg at jeg kan ha hatt problemhud allikevel!

Verdt å merke seg så har jeg kun brukt Alepposåpen under hele perioden til vask fra topp til tå. (Hår, kropp, ansikt og til barbering) og etter råd, har jeg latt alepposåpen virke i noen minutter før skylling. 

Jeg har alltid fått tørr og kløende hodebunn spesielt på vinteren, men dette er ikke et problem nå. Hodebunnen oppleves ikke stram, kløende eller tørr. Håret blir rent og jeg opplever ikke at det blir stritt som enkelte shampo barer ofte kan føles på håret etter vask. Alepposåpen gjør også barberingen betydelig enklere ved at den hjelper høvelen å gli bedre under barbering. 

 

Når det kommer til huden har jeg hatt mye røde nupper på begge armer. (Hvorfor jeg har dette er ukjent for meg.) og jeg har også en del tørr hud som er plassert som runde-punkter på bryst og på armene.

Fra første dag, ble begge disse tydelig redusert og er nå omtrent borte etter bruk av Alepposåpen! Dagen etter første bruk, var nuppene og den tørre huden allerede såpass redusert at jeg ble svært overrasket og spurte min mann om han også kunne se forskjell - det kunne han!  

Jeg merket at huden blir litt rødlig, men kun på disse konkrete tørre punktene og stedene der det er nupper. Så det kan virke som såpen jobber spesielt på de mest utsatte stedene der det er ekstra behov for pleie av huden. 

Min datter har også i en periode hatt veldig tørr hud på begge armene, og etter bruk av såpen etter bare få ganger har det blitt så mye bedre! Jeg føler at Alepposåpen er som et magisk vidunder produkt som tilrettelegger seg etter hver enkelt person sin problemhud, uansett hudproblemer man måtte ha. 

Jeg er naturligvis veldig fascinert og lykkelig over å ha funnet et så naturlig kvalitetsprodukt som fungerer så bra, som jeg og familien min kan fortsette å bruke fremover. 

Jeg har anbefalt såpen til flere i familien, og kommer til å gi denne i gave til flere.

Jeg er såpass fornøyd med såpen at jeg kommer til å bestille et stort antall når jeg går tom. 

 

Ps. På grunn av covid og mye håndvask, så har Alepposåpen vært en redning i hverdagen! Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har fått utslett på overflaten på begge hender etter mye vask, og alepposåpen lindrer og redder huden min hver eneste gang.  

Takk for muligheten til å teste ut Alepposåpen!

Med vennlig hilsen Ester Jorge

Her kan du kjøpe