Ester Jorge

Jeg har nå offisielt ingen nupper, hverken på armer eller kroppen og hodebunnen er kløfri og hydrert!

Jeg har brukt Alepposåpen med innhold av 40% laurbærolje til vask av hår, kropp og ansikt og ønsker å fortelle litt om min erfaring så langt. 

Såpen ble delt i to, slik at det blir lettere å komme til oljene i såpen. Dette er noe jeg anbefaler spesielt til de som har problemer med ekstra tørr, atopisk eller eksemhud for raskere effekt. 

Bare vær forsiktig og fukt gjerne såpen før du deler den, for den knekkes lett opp til mindre biter grunnet såpens litt harde konsistens når den er tørr!

I solværet i påskeferien opplevde jeg å bli solbrent i ansiktet og huden ble veldig rød og irritert. Da brukte jeg Alepposåpe og Arganolje.

Jeg vasket ansiktet med alepposåpe (40%) og lot den virke i noen minutter før jeg skylte ansiktet med lunkent vann, etterpå brukte jeg arganoljen på tørr hud. 

Den påfølgende dagen kunne jeg tydelig se hvor huden hadde blitt mest skadet av solen, fordi det dannet seg et tynt lag med tørr hud på de spesielt utsatte områdene. 

Jeg smurte huden 2-3 ganger hver morgen og kveld og huden ble helt fin etter en noen få dager! Såpen og oljen utgjorde en veldig stor forskjell og virket veldig effektivt på huden min!

Etter erfaring fra tidligere bruk av Alepposåpe så er min favoritt den tradisjonelle Alepposåpen fra DMP. Nå har jeg offisielt ingen nupper, hverken på armer eller kroppen, og hodebunnen er kløfri og hydrert! Det er fantastisk! 

Siden huden er kroppens største organ, er det virkelig av stor betydning at den er frisk og fungerer slik den skal.

 

Etter min gode erfaring med produktene, så ga jeg min mor en del alepposåper slik at flere på hennes arbeidsplass skulle få erfare såpens egenskaper til sin problemhud.

Mor: Bruker Alepposåpen til vask av kropp og ansikt og den brukes også til å fjerne sminke! Merker stor forskjell og forbedring på huden i ansiktet hvor det har vært spesielt tørr hud. Partneren hennes har hatt problemer med akne og dette ser alepposåpen ut til å være veldig effektivt mot også.

Pasient sykehjem: Har hatt hudproblemer i mange år grunnet psoriasis og har også hatt store ubehag med sår og tørr hud som følge av psoriasisen. 

Pasient bruker nå kun Alepposåpe til vask av kropp og ansikt 1-2 ganger i uken. Pasienten forklarer det slik at den har «tatt vekk» eller «fjernet psoriasisen» og er veldig fornøyd og glad over at det ikke er noen plager med huden lenger. 

Arbeidskollega sykehjem: Kollegaen til min mor har hatt store problemer og plager med huden og har vært hos lege og dermatolog som ikke finner noen diagnose på hudproblemene. 

Kollega har brukt alepposåpen og det har hjulpet og fungert godt på huden. Enn så lenge vil kollega fortsette å bruke såpen fremover, da dette ser ut til å være det produktet så langt som fungerer samtidig som det lindrer ubehag.

Her kan du lese Ester Jorge sin flotte og interresante Blogg: https://uvanligtilvanlig.blogspot.com 

 

Her kan du kjøpe