Naturlig deodorant

Naturlig deodorant

Deodorant - Palmarosa:

Anbefaler!

Har lenge hatt lyst å prøve naturlig deodorant, og jeg liker det kjempegodt! Kjempedeilig å bruke en deo som trekker fort inn og ikke tørker ut huden. I tillegg inneholder den kun få ingredienser som er effektive og gode for huden. Den er veldig effektiv mot lukt, og jeg trenger kun å bruke den hver morgen. Slet litt med inngrodde hår i armhulen etter oppstart av denne, men fortsatte bruken da jeg leste på nettet at det er normalt at huden kvitter seg med avfallsstoffer fra andre deoer med tvilsomme stoffer tilsatt, og at huden derfor kan reagere i noen uker da man går over til naturlig produkt.
Nå er det ikke lenger et problem for meg og jeg er veldig fornøyd! Den er også svært drøy i bruk, og varer derfor lenge! Lukter også godt. Anbefaler <3

Hilsen Betty