Har slitt med hormonell akne i flere år, og har brukt flere tusen i søken etter produkter som faktisk fungerer.

Har slitt med hormonell akne i flere år, og har brukt flere tusen i søken etter produkter som faktisk fungerer.

Anti-akne Serum:

Har slitt med hormonell akne i flere år, og har brukt flere tusen i søken etter produkter som faktisk fungerer. Gikk alltid for produkter kjøpt på parfymerier med sterke ingredienser som syrer og alkohol, som huden min åpenbart ikke likte og resulterte i verre utbrudd. Oppdaget naturlig hudpleie for et års tid siden, og huden min har blitt så fin!
Dette serumet var et nydelig tilskudd til min hudpleie rutine! Ingen negative reaksjoner på dette serumet! Det gir godt med fukt, trekker raskt inn og forebygger at huden blir oljete i løpet av dagen! Det tetter heller ikke porene, og forebygger urenheter. Bruker serumet hver morgen og kveld, med fuktighetskrem eller ansiktsolje over. Det lukter også naturlig og godt! Anbefaler alle med problemhud å få en naturlig hudpleierutine, med dette serumet inkludert <3 2-4 dråper er nok for meg, og synes derfor produktet er veldig drøy i bruk!

Legger ved før- og etterbilde av hvordan huden min har forbedret seg etter jeg byttet til naturlige hudpleieprodukter, så dere kan se selv hvor stor forskjellen er!

Hilsen Betty