Min EVIGE favoritt!

Min EVIGE favoritt!

Mine damer og herrer;
jeg presenterer dere tidenes produkt! Denne tørroljen dekker ALLE mine behov - den er nydelig som ansiktsolje, hårolje samt serum til kroppen. Hvor skal jeg starte?! Den inneholder få, men potente ingredienser og særlig oljer som nærer uten å være poretettende. Disse egenskapene gjør denne oljen til en perfekt hårolje også, særlig for oss "heldige" med det typiske fine, tunge nordiske håret. Håret blir næret og veldig glansfullt, det kan se ut som du har vært hos frisøren og fått tidenes hårkur. Anbefaler å vaske håret med Marseille-såpen først, deretter bruke tørroljen som leave-in istedenfor balsam. Helt uten silikoner og skumle duftstoffer! Speaking of; duften er helt himmelsk. Litt tropisk, men naturlig og et streif av blomster og noe rent. Helt i min gate <3 Jeg bruker også tørroljen som et serum om natten, ansiktet får fornyet glød. Jeg liker også å bruke oljen på kroppen, den nærer godt og gir et vakkert skimmer (som om du har sminket armene eller beina). Endelig et produkt som dekker alle mine behov og som ivaretar helse, miljø og dyr. LØP OG KJØP! :)

- Ingrid Adamczyk