Jojoba olje ansikt hud hår anti age

Jojobaolje er min soleklare favoritt!

For noen år tilbake byttet jeg ut all konvensjonell kosmetikk og hudpleie til fordel for renere produkter. Jeg har prøvd en rekke merker, og når det gjelder oljer er jojoba min soleklare favoritt - la meg utdype hvorfor: 
Jojobaolje har en rekke fordeler for hud og hår, og særlig liker jeg at den ligner hudens eget talg. Den smører og nærer huden uten å tette en eneste pore. Jojoba gir en suveren glans og den har en anti-age-effekt. Ikke nok med det - jojoba er en YPPERLIG sminkefjerner! Jeg bruker utelukkende jojoba til å fjerne sminke, samt til å pre-rense huden om kvelden. Mascara, eyeliner og rouge går av i en fei.
Det er nesten så man ikke tror det - men prøv - du vil elske det! Jeg er så glad for å ha et slikt multiprodukt. Det er deilig å ha mindre produkter på badet, samtidig som det ivaretar miljøet og helsen (ingen hormonforstyrrende stoffer der i gården).

 Jeg bruker den også som hårkur over natten (sover m håndkle på puten) og som leave-in i håret etter dusj. Dette har gjort underverker for mitt hår😍 

Det var først når Alepposåpe tok inn jojobaoljen at jeg virkelig ble helfrelst - for av alle merker jeg har prøvd er Naturlig Ren sin desidert best!

Den kommer også på en mørkt flaske som gjør at oljen holder seg bedre enda litt lengre. 

I tillegg er Marianne alltid bare et tastetrykk unna og hjelper deg med produktspørsmål, samt at hun sender ordre raskt. Jeg er en lykkelig og returnerende kunde på grunn av dette :)

Ingrid Adamczyk