Ingrid Adamczyk

Jeg har en sensitiv atopisk hud som særlig i vintermånedene klør og trenger masse fukt.

Heisann!

Her kommer mine erfaringer og tanker om noen av produktene til Naturlig Ren! Jeg er sååå fornøyd! Har lyst til teste alle produktene i butikken :D 

Alepposåpen:
Jeg har en sensitiv atopisk hud som særlig i vintermånedene klør og trenger masse fukt. Konvensjonelle såper tørker huden ytterligere ut i tillegg til at jeg reagerer lett på konserveringsmidler og parfyme. Jeg har i noen uker nå prøvd Aleppo-såpen til Naturlig Ren og er helt overrasket over resultatet - huden er myk, klar og smidig! Eksemet mitt har blitt bedre og særlig ansiktshuden føles ren, myk og godt ivaretatt. Jeg ser bedre resultater med denne såpen særlig til ansiktet enn dyrere renser fra andre merker som markedsfører seg som ledende på markedet. Anbefaler denne såpen på det varmeste! Min personlige favoritt (hittil!) er Aleppoe-såpen med svartfrøolje - prøv den! Finere ansiktsrens finnes ikke :)
 
I tillegg er det en stor bomus at behovet for kroppskrem er markant mindre når jeg bruker Aleppo-såpen. Det er virkelig topp! Det er lett å tenke at det er for godt til å være sant - men prøv såpen og oppdag de fantastiske egenskapene. Jeg er sikker på at spesielt alle som sliter med ulike hudproblemer vil finne god lindring i disse produktene :) 
 
I tillegg er miljøaspektet viktig for meg. Her har du en såpe som kan brukes til hele kroppen, av hele familien, som også er drøy i bruk. Den skader verken natur, dyr eller folk. I tillegg er produktene pakket inn i emballasje som kan gjenvinnes (og minimalt med emballasje også). What’s not to like?! 
 
 
Kaktusfrøolje:
Kaktusfrøolje er en nydelig olje som jeg bruker som serum om natten og dagkrem under lett sminke. Huden mykgjmøres og får en fin glød - føler den reduserer tretthetstegn også. Jeg vet ikke om noe annet produkt som kun inneholder denne kvalitetsoljen på markedet i skrivende stund. Oljen er drøy i bruk - denne har du lenge. Min favoritt olje i tillegg til arganoljen (som Naturlig Ren også har! :)
 
Sjampo for normalt hår:
Sjampoen for normalt hår med kamille er et supert produkt for oss med kløende hodebunn, eller som ønsker et naturlig produkt som vasker rent, mykgjør og etterlater håret i god tilstand. Endelig har jeg funnet en sjampo som ikke klør! Jeg er imponert over at den gir håret volum og fylde, i tillegg til naturlig glans. Jeg har nordisk hår, men som er langt og som trenger mye fukt og som ikke tynger det ned. Har endelig funnet en sjampo som gir meg det jeg trenger mest! 
 
Kundeservice <3
For meg er kundeservice særdeles viktig og Marianne fra Naturlig Ren AS er et unikum i så måte. Hun besvarer ethvert spørsmål raskt og hjelper deg fra start til slutt, og vier god tid til deg og undersøker nøye før hun besvarer. Jeg er imponert! I tillegg er prisene rimelige, tatt i betraktning hvor høy kvalitet de er av.
 
Ingrid Adamczyk